Angående rødbedeblade, så plukker jeg hele vækstperioden igennem de små lækre blade af rødbederne til salatskålen. Når jeg fordeler fangsten jævnt over hele rækken, så går det fint uden tegn på svækkelse af rødbederne.
Om efteråret lader jeg en 3–4 rødbeder blive stående til næste forår hvor jeg plukker lystigt af dem, indtil de ny er godt på vej. Det er guf, sammen med blade fra »rucolabusken« og alt det andet gode fra forårshaven.
– Nini
Søg i forhandlerguiden:
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Brug eventyrlige Blomstersalater
Det usynlig hegn mod uønskede dyr.
Økologisk besøgshave
Hvidløg tager kampen op med slidgigt.
Alt til den økologiske have
Se Danmarks største frø udvalg
Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven
Dyrkningskurser, smagninger m.m
Billige solide stauder – Se webshoppen
Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Høst rødbedeblade til salatskålen
Kommentarer
Der er 1 kommentar til denne tekst. Læs kommentarer…