Mit bedste tip til dyrkning af krydderurter i køkkenhaven er at lade dild og persille sætte blomst, og så lade frøene så sig selv. Det giver dild-og persilleplanter, der gror vildt og godt det efterfølgende år. Frøene sår sig ikke lige hensigtsmæssigt alle år. Nogle gange er aspargesbedet fyldt med dild, men så grovspiser vi dild, eller forærer væk.
Andre krydderurter/salater har så kort en livscyklus, at de i højeste grad bestemmer selv. Ruccola er stabil og trofast, og i år er jeg spændt på resultatet af at have ladet vårsalaten sætte blomst.
– Lise Buch
Søg i forhandlerguiden:
Økologisk besøgshave
Det usynlig hegn mod uønskede dyr.
Alt til den økologiske have
Brug eventyrlige Blomstersalater
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Hvidløg tager kampen op med slidgigt.
Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven
Billige solide stauder – Se webshoppen
Dyrkningskurser, smagninger m.m
Se Danmarks største frø udvalg
Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Lad krydderurterne selvså
Kommentarer
Der er 1 kommentar til denne tekst. Læs kommentarer…