Mit bedste tip til dyrkning af krydderurter i køkkenhaven er at lade dild og persille sætte blomst, og så lade frøene så sig selv. Det giver dild-og persilleplanter, der gror vildt og godt det efterfølgende år. Frøene sår sig ikke lige hensigtsmæssigt alle år. Nogle gange er aspargesbedet fyldt med dild, men så grovspiser vi dild, eller forærer væk.
Andre krydderurter/salater har så kort en livscyklus, at de i højeste grad bestemmer selv. Ruccola er stabil og trofast, og i år er jeg spændt på resultatet af at have ladet vårsalaten sætte blomst.
– Lise Buch
Søg i forhandlerguiden:
Brug eventyrlige Blomstersalater
Økologisk besøgshave
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Se Danmarks største frø udvalg
Dyrkningskurser, smagninger m.m
Det usynlig hegn mod uønskede dyr.
Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven
Hvidløg tager kampen op med slidgigt.
Alt til den økologiske have
Billige solide stauder – Se webshoppen
Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Lad krydderurterne selvså
Kommentarer
Der er 1 kommentar til denne tekst. Læs kommentarer…