Jeg har oplevet den dejlige overraskelse nu for 3. år i træk at have en rucolabusk.
Jeg husker ikke hvilken rucola, jeg i sin tid såede, men jeg har ladet planten blomstre og stå vinteren over som nogen tørre pinde. Ved forårstide opdagede jeg til min store forundring, at friske knopper skød frem hist og her i 4–5 cm’s højde over jordoverfladen, og i slutningen af marts kunne jeg skære de første håndfulde dejlige rucolablade af.
Dette gør jeg nu for 3. år i træk. Det er et kæmpe gavmildt vildnis af blade, der fylder godt i salatskålen. Er der andre, der har erfaringer med flerårige rucolabuske?
– Nini Højby Pedersen
Søg i forhandlerguiden:
Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Det usynlig hegn mod uønskede dyr.
Billige solide stauder – Se webshoppen
Alt til den økologiske have
Hvidløg tager kampen op med slidgigt.
Dyrkningskurser, smagninger m.m
Se Danmarks største frø udvalg
Økologisk besøgshave
Brug eventyrlige Blomstersalater
Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Dyrk flerårig rucola
Kommentarer
Der er 9 kommentarer til denne tekst. Læs kommentarer…