Kan man ikke bruge topbladene fra knoldselleri f.eks. i supper eller sammenkogte retter? Man bruger jo bladene fra bladselleri i madlavningen.
Med venlig hilsen
Per Runge Mathiesen, september 2009
Blade af knoldselleri er faktisk en del af den klassiske danske suppevisk. Så der er intet i vejen for at eksperimentere med at bruge dem i maden. Men de er både stærkere og mere grove end blade af bladselleri.
Med venlig hilsen
Karna Maj
Tidligere redaktør for Havenyt.dk, Karnas Køkkenhave
Søg i forhandlerguiden:
Billige solide stauder – Se webshoppen
Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Land Højbede og Plantekasser
SÆTTEHVIDLØG, spisehvidløg og biovine
Anderledes øko grøntsager
Økologisk besøgshave
Flerårige spiselige planter til haven
Alt til den økologiske have
Her er du: Forsiden > Spørg eksperterne > Køkkenhaven > Kan man spise bladene af knoldselleri?
Kommentarer
Der er 3 kommentarer til denne tekst. Læs kommentarer…