Hvad er hvide ribs – og kan man spise dem?
Med venlig hilsen
Kaj Mortensen, august 2003
Hvide ribs adskiller sig ikke fra røde ribs, altså bortset fra farven. I en velassorteret planteskole kan du sikkert købe sorten ‘Hvid hollandsk’.
Hvide ribs er lidt sødere end de røde, og variation i farve giver jo nye muligheder i køkkenet. Rysteribs af hvide ribs passer bedre til nogle retter end af røde ribs.
Med venlig hilsen
Karna Maj
Tidligere redaktør for Havenyt.dk, Karnas Køkkenhave
Søg i forhandlerguiden:
Flerårige spiselige planter til haven
Gamle danske sorter
Gamle sorter af frugttræer på vildstamme
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Udlejning af mosteri
Her er du: Forsiden > Spørg eksperterne > Frugt og bær > Kan hvide ribs spises?
Kommentarer
Der er 3 kommentarer til denne tekst. Læs kommentarer…