Skvalderkålen vrimler frem og giver en masse irreterende lugearbejde i øjeblikket, men arbejdet bliver straks lettere, hvis man kan finde noget fornuftigt at bruge planten til.
Skvalderkål er en udmærket spiseplante, og det kan man ligeså godt benytte sig af her i foråret.
Prøv følgende: Pluk en god håndfuld af de nye lysegrønne blade og en dusk purløg. Hak begge dele med en kniv og tilsæt det til en kvart eller trediedel A38 Naturel sammen med en teskefuld god sennep. Lad det stå og trække en halv time og smag til med salt og peber. Hvis man ønsker en mere cremet konsistens, kan man tilsætte en spiseskefuld mayonaise. Blandingen egner sig både som salatdressing og som tilbehør til kartofler.
– Jens Jørgen Krag Hansen
Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Ukrudt > Brug skvalderkålen til en grøn salatdressing
Kommentarer
Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…