Her på Fyn har vi her i sensommmeren en overflod af squash og sommeræbler. Alt, hvad der skal bruges til en god gang
»Squash/æblemarmelade fra Fyn«.
Men lige nu, hvor der er så meget andet at lave, kan det gemmes i fryseren. Riv det hele groft på råkostjernet og frys det ned i plastposer – 500g i hver.
500 g revne æbler
500 g revne squash
!00 g rørsukker el.honning
Småkoger 15 min. Tilsæt 1 tsk. ingefær og 1 dl udstenede vindruer.
Opbevares i køleskab. Smager rigtigt godt på ristet rugbrød.
– Grete Larsen
Søg i forhandlerguiden:
Brug eventyrlige Blomstersalater
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Hvidløg tager kampen op med slidgigt.
Det usynlig hegn mod uønskede dyr.
Billige solide stauder – Se webshoppen
Økologisk besøgshave
Dyrkningskurser, smagninger m.m
Alt til den økologiske have
Se Danmarks største frø udvalg
Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven
Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Frys ned til squashmarmelade
Kommentarer
Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…