Når grønkålen begynder at blomstre, er der mange der nøjes med at nyde blomsterne – eller kasserer stokken helt – men tager man blomsterne, inden at stænglerne bliver for tykke – og træede – så er de lækre at stege/riste på panden i olie drysset med lidt salt og evt. peber.
Man kan jo evt supplere med de nogle af de nye blade.
– Linda Olsen
Søg i forhandlerguiden:
Billige solide stauder – Se webshoppen
Hvidløg tager kampen op med slidgigt.
Dyrkningskurser, smagninger m.m
Grøntsags- & blomsterfrø til køkkenhaven
Økologisk besøgshave
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Brug eventyrlige Blomstersalater
Det usynlig hegn mod uønskede dyr.
Se Danmarks største frø udvalg
Alt til den økologiske have
Her er du: Forsiden > Tips og ideer > Køkkenhaven > Spis grønkålens blomster
Kommentarer
Der er ingen kommentarer til denne tekst. Skriv ny kommentar…