Her den 12. marts kommer vi i tanker om, at vi ikke har fået beskåret vinen i drivhuset. Hvad gør vi nu?
Med venlig hilsen
Lis Christoffersen, marts 2003
Svaret er enkelt: I beskærer den. Vinbønder i Sydeuropa beskærer fra november til april, så det kan vi også i Danmark. Det der står med »mellem jul og nytår« i mange bøger er noget vrøvl.
Med venlig hilsen
Jens Michael Gundersen
Vinbonde og forfatter, Hideaway
Søg i forhandlerguiden:
Flerårige spiselige planter til haven
Gamle sorter af frugttræer på vildstamme
Søkjærgård Samsø økologiske Skovlandbrug
Gamle danske sorter
Udlejning af mosteri
Her er du: Forsiden > Spørg eksperterne > Frugt og bær > Vin > Hvad gør vi, når vi ikke har fået beskåret vores vin i vinters?
Kommentarer
Der er 1 kommentar til denne tekst. Læs kommentarer…