Skrevet af: Anette, 23. august 2008 kl. 9.50
Jeg har observeret, at der er røde pletter på kartoflerne. Det har jeg aldrig set før – har det noget med arten at gøre? Kan de stadig spises?
Kan desværre ikke huske artsnavnet men det er en sen af slagsen.
Skrevet af: Lone Brems, 23. august 2008 kl. 11.13
Hej Anette
Hvis de røde partier ikke går dybere, end at de fjernes sammen med skrællen, så er der ikke nogen grund til at være tilbageholdende med at nyde kartoflerne.
En gammelkendt kartoffelsort som King Edward og en nyere sort Oleva har begge rødt skind / større eller mindre partier af rødfarvet skind.
Med venlig hilsen fra
Lone
Skrevet af: Anette, 24. august 2008 kl. 10.21
Hej Lone
Mange tak for svaret.
De røde pletter er lige til at gnide af sammen med skrællen, så vi vil strakt gå i gang med at spise dem.
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.
Her er du: Forsiden > Forum > Skadedyr og plantesygdomme > Røde pletter på kartoflerne