Forum

Guldregn

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Kjeld Michelsen, 11. august 2006 kl. 20.29

Et sådant træ har vi plantet, som udvilkler sig stærkt, men det står på en sådan måde, at bælgerne kan falde over hækken til naboen bagved.

De har et lille barn som tit løber og leger i haven, hvorfor vi har fået nogle betænkeligheder, hvis barnet skulle finde på at putte bælge i munden, da de jo ligner ærter.

Vi har gjort forælderne opmærksom på det, da unge mennesker ikke tænker så meget over sådanne ting, hvor vi har sagt, at vi overvejer at tage træet ned, selv om det vil være med blødende hjerte – det er jo et flot træ, men er de så giftig som man siger?

Vi mangler derfor et godt råd i den anledning.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Boi Jensen, 11. august 2006 kl. 21.58

Hej Kjeld
Frøene er så giftige, som det siges, men der er ingen, der kan huske hvornår der sidst blev nogen forgiftet af dem. Du spiser jo heller ikke din græsplæne, men forvekslingsmuligheden med andre bælgfrugter kan godt give betænkeligheder.

Har I overvejet at skifte den ud med den forædlede sort at guldregn, som hedder "Vossii" til efternavn, den giver stort set ingen frø og her meget lange blomsterklaser. Tilmed er den også til at betale sig fra at købe og så husk lige hvis det gamle træ fjernes – det er hammer godt træ til trædrejning, så husk at finde en, der drejer og så en aftale i stand om et fornuftigt brug af træet.

God held med guldregnen, for den er nu flot, når den står i fuldt flor.

Nyt svar til emnet »Guldregn«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Prydhaven > Guldregn

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider