Forum

Forslag til blomster ønskes

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Andreas Sundskard, 28. marts 2006 kl. 20.44

Hej,

Vi har to bed (ca. 30 cm brede og 3 meter lange), som vi gerne vil have nogle blomster at vokse i. Det ene står sol næsten hele dagen, mens det andet er lige ved siden af et stakit, så der er meget begrænset sol.

Vi vil helst have blomster hele året, men vil helst undgå roser, da vi har nok af dem. Tulipaner synes vi ikke særlig meget om...

Er der nogle forslag til, hvad vi skal plante? Helst således, at der er lidt forskelligt af blomster og helst lidt farverigt.

1 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Green, 30. marts 2006 kl. 22.25

Tag på Planteskolen og køb ind af stauder i de farver du bedst kan lide, helst en gang hver anden måned.

Det er ikke så planlagt, men vil sikkert blive kønt med tiden.

Du kunne også så Akelejer og købe nogle Asters, og til efteråret lægge en masse krokusser ind i mellem. Så er der farver det meste af året til en overkommelig pris.

2 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lisbeth Krapper, 31. marts 2006 kl. 10.37

Køb masser af husløg og bland lidt grus i jorden ved stakittet. Husløg er sjove, forskellige og meget hårdføre. Tåler frost, men er meget lave. De dækker jorden.

På den anden side ville jeg plante Sedum, Skt. Hans urt, som er 30–40 cm høj. Der er også forskellige. Den smukkeste hedder Sedum "Materna" med mørkerøde stængler og store skærme med hvide små stjerner. Den almindelige Skt. Hans urt har svagt lyserøde blomster.

3 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lisbeth Krapper, 31. marts 2006 kl. 10.39

Hvad gør jeg med en masse hønsemøg, der er blandet godt op med savsmuld. Det hvide savsmuld pynter bestemt ikke i bedene.

Nyt svar til emnet »Forslag til blomster ønskes«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Prydhaven > Forslag til blomster ønskes

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider