På denne side finder du kommentarer til teksten Kan man spise blade af blomstrende grønkål? Hvis du vil skrive en ny kommentar, kan det være en god idé at læse teksten først.
Skrevet af: Karin Grøn, 15. maj 2007 kl. 14.11
Blomstrende kål og ruccola.
Jeg bruger blomsterne fra både kål og rucola i salater – de smager af planten men meget mildere og har en del nektar, så der er også lidt honningsmag. Desuden er de flotte begge to. Især rucolas blomster er flotte i f.eks. en grøn aspargessuppe hvor de hvide blomster ser flotte ud med sine næsten sorte bladårer.
Skrevet af: Charlotte Olden-Jørgensen, 27. april 2018 kl. 19.30
Hvordan tilbereder man kålblomster?
Skrevet af: Tom Andersen, 27. april 2018 kl. 21.27
Det gør man ikke, de spises rå
Skrevet af: Charlotte Olden-Jørgensen, 27. april 2018 kl. 23.03
Tak ;)
Skrevet af: Lars Holt, 28. april 2018 kl. 15.55
Jeg koger dem nu og spiser som asparges. Men det er jo ikke kun blomsterne, men hele den bløde stængel med blomsterknopper og blomster.
Skrevet af: Tom Andersen, 28. april 2018 kl. 16.03
Ja, stænglerne kan dampes - lækre!
Skrevet af: Anonym bruger, 28. april 2019 kl. 9.48
Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.
Her er du: Forsiden > Forum > Kommentarer > Kommentarer til »Kan man spise blade af blomstrende grønkål?«