Skrevet af: Ole Nielsen, 12. oktober 2003 kl. 10.31
Jeg har søgt her og der efter det ultimative svar på spørgsmålet: Skal man lave sine egne sætteløg for med sikkerhed at kunne skelne mellem hårdnakkere og blødnakkere?
Jeg skal i øvrigt henvise til tidligere tråd: www.havenyt.dk/forum/fri_debat/646.html
Skrevet af: Martin Larsen, 13. oktober 2003 kl. 0.30
Jeg har aldrig vidst der fandtes flere typer, men selv uden at have et eksemplar i hånden synes jeg at beskrivelsen iflg. havenyt.dk er ret tydelig. Dem jeg køber og foretrækker (fra indvandrergrønthandlerne) må være den hårdnakkede type. Når de store fed er plukkede, er den en slags stængel tilbage som feddene har siddet på, lidt ligesom majsene på kolben – omend proportionerne er ganske anderledes. I bunden af stænglen er der en slags "fod", eller en fortykning om man vil.
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.
Her er du: Forsiden > Forum > Køkkenhaven > Hvidløg, men hvilke?