Skrevet af: Anne-Mette G., 25. september 2007 kl. 18.09
Jeg har dyrket vintergræskar, og de var ikke røde som lovet, men store, grønne og runde. Der er kun to, men nok til et helt regiment. Derudover er der nogle flotte blålige. Men hvad i alverden bruger man dem til efter høst?
Skrevet af: Lone Brems, 25. september 2007 kl. 21.48
Hej Anne-Mette!
Græskarsuppe for eksempel – en pragtfuld varmer til kolde efterårsaftner. Du kan opbevare græskarrene i flere måneder, hvis du har et køligt rum – så der er tid nok til at gå på biblioteket / på nettet og finde opskrifter.
Og hvis suppegryden er er stor nok, så er der basis for at invitere naboen...!
Du kan til sådan en suppe bruge andet fra haven – hvidløg, løg, laurbærblade, persille, chili... så det kan blive en rigtig "selvforsyningssuppe"!
Venlig hilsen
Lone
Skrevet af: Helle Nørgaard, 26. september 2007 kl. 11.24
Jeg kan huske at jeg har fået syltede Græskar, som smager fantastisk til kødretter, men jeg kender desværre ikke en opskrift. Du skal også gemme et til at udhule og have lys i, her til Halloween, som er den 31. oktober.
Helle – www.helleshave.dk
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.
Her er du: Forsiden > Forum > Køkkenhaven > Vintergræskar