Skrevet af: Ida Briggs, 24. februar 2025 kl. 18.09
Hej. Hvorfor mon, blir min grønkål og persille brunlig i kanterne af bladene ? Ida
Skrevet af: Søren Duun, 24. februar 2025 kl. 18.20
Hej Ida
Jeg vil gætte på at det med stor sandsynlighed skyldes frost.
For med en temperatur fra plus 5-7 grader og så op til minus 10 grader vil det være mærkeligt hvis ikke vore grøntsager tog skade.
Skrevet af: Søren Duun, 24. februar 2025 kl. 20.50
Hej igen.
Jeg kom i tanke at om at ved overvanding er det typisk de nederste blade, som er påvirket. Brune kanter på bladene sammen med andre meget lyse blade er tegn på overvanding.
Her hvor jeg bor har vi fået en del vand både som nedbør og sne og hvis din jord ikke er ordentlig drænet kan det godt give brune kanter og i værste fald rod råd hos persille...
Men hos kålen tror jeg stadigvæk på at den har fået en lille frost skade, men så snart at varmen kommer skal det nok ordne sig.
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.
Her er du: Forsiden > Forum > Køkkenhaven > Kål og persille