Forum

Dyrkning af kardon

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Jan Damskier, 6. august 2016 kl. 13.29

Det er lang tid siden at jeg har dyrket kardon. Men i år gør jeg.
Hvilket materiale er bedst til blegning af stilkene? og Hvornår er det bedst at starte blegningen?

mvh Jan Damskier

1 af 14 Skriv nyt svar | Link

Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 13.52

Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.

2 af 14 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Jan Damskier, 6. august 2016 kl. 19.26

kære Frank Chr.

Det ved jeg nok, men hvad er bedst og hvornår skal blegningen starte?

mvh Jan Damskier

3 af 14 Skriv nyt svar | Link

Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 19.51

Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.

4 af 14 Skriv nyt svar | Link

Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 19.59

Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.

5 af 14 Skriv nyt svar | Link

Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 20.08

Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.

6 af 14 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Tom Andersen, 6. august 2016 kl. 20.20

Hvordan smager det?

7 af 14 Skriv nyt svar | Link

Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 20.56

Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.

8 af 14 Skriv nyt svar | Link

Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 21.01

Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.

9 af 14 Skriv nyt svar | Link

Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 21.17

Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.

10 af 14 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Tom Andersen, 6. august 2016 kl. 21.34

Haha, ja karton regner jeg heller ikke med du spiser med velbehag!

11 af 14 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Jan Damskier, 6. august 2016 kl. 21.40

Smag og behag er forskellig. Jeg husker dem som ganske bitre, men på den gode måde. Jeg er i øvrigt glad for bitter mad. Så som puntarelle (topskud af en italiensk cikorieart). Til begge planter kan man med fordel servere en sovs der består af moste, salte/udvandede ansjoser, hvidløg og olivenolie. Det hele går op i en højere enhed , men sovsen skal være varm. Se evt. internettet.

Efter at man har bleget kardonerne skal de forsigtig renses for taver.

Jan Damskier

12 af 14 Skriv nyt svar | Link

Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 21.59

Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.

13 af 14 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Tine Andersen, 6. august 2016 kl. 23.12

Hvad er det for en plante er dette? I familie med?

Og Frank, nu kom jeg til at læse moste= mos te...
(Mosede er nok mere korrekt)

Mvh
Tine- nej nu går jeg ud og graver mig ned under de økologiske rabarber. ;-)

14 af 14 Skriv nyt svar | Link

Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 23.28

Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.

Nyt svar til emnet »Dyrkning af kardon«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Køkkenhaven > Dyrkning af kardon

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider