Skrevet af: Jan Damskier, 6. august 2016 kl. 13.29
Det er lang tid siden at jeg har dyrket kardon. Men i år gør jeg.
Hvilket materiale er bedst til blegning af stilkene? og Hvornår er det bedst at starte blegningen?
mvh Jan Damskier
Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 13.52
Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.
Skrevet af: Jan Damskier, 6. august 2016 kl. 19.26
kære Frank Chr.
Det ved jeg nok, men hvad er bedst og hvornår skal blegningen starte?
mvh Jan Damskier
Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 19.51
Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.
Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 19.59
Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.
Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 20.08
Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.
Skrevet af: Tom Andersen, 6. august 2016 kl. 20.20
Hvordan smager det?
Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 20.56
Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.
Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 21.01
Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.
Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 21.17
Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.
Skrevet af: Tom Andersen, 6. august 2016 kl. 21.34
Haha, ja karton regner jeg heller ikke med du spiser med velbehag!
Skrevet af: Jan Damskier, 6. august 2016 kl. 21.40
Smag og behag er forskellig. Jeg husker dem som ganske bitre, men på den gode måde. Jeg er i øvrigt glad for bitter mad. Så som puntarelle (topskud af en italiensk cikorieart). Til begge planter kan man med fordel servere en sovs der består af moste, salte/udvandede ansjoser, hvidløg og olivenolie. Det hele går op i en højere enhed , men sovsen skal være varm. Se evt. internettet.
Efter at man har bleget kardonerne skal de forsigtig renses for taver.
Jan Damskier
Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 21.59
Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.
Skrevet af: Tine Andersen, 6. august 2016 kl. 23.12
Hvad er det for en plante er dette? I familie med?
Og Frank, nu kom jeg til at læse moste= mos te...
(Mosede er nok mere korrekt)
Mvh
Tine- nej nu går jeg ud og graver mig ned under de økologiske rabarber. ;-)
Skrevet af: Anonym bruger, 6. august 2016 kl. 23.28
Slettet af administrator 28. juni 2022 kl. 12.29.
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.
Her er du: Forsiden > Forum > Køkkenhaven > Dyrkning af kardon