Skrevet af: Lene Skelmose, 20. juli 2016 kl. 13.01
Jeg 'kom til' at købe nogle udplantningsplanter ( blegselleri) i foråret. Har aldrig dyrket dem før og er i tvivl om hvornår man kan begynde at spise af dem. Jeg har ikke gjort noget for at blege dem, regnede med at de nok kunne spises som de er - men hvornår?
Skrevet af: Anja Egeriis, 20. juli 2016 kl. 18.16
Jeg begynder at plukke af dem udefra, når jeg synes, at de er store nok :)
Skrevet af: Lene Skelmose, 21. juli 2016 kl. 7.42
Det vil jeg så også gøre. Skærer man en stængel af eller vristes den fri?
Skrevet af: Boi Jensen, 21. juli 2016 kl. 13.17
Hej Lene
Enten tager du enkelte stilke når du synes de er værd at bruge, eller du tager hele planten og bruger den. Her bruger vi altid at tage nogle af dem ind inden frosten sætter ind, hen i november, vasker og skærer dem i halv cm længde, i poser i dybfryser, så bruges de i sammenkogte retter og kødsovs hvor det giver en god smag og tilpas tilskud i form af grønt i retten.
Skrevet af: Anja Egeriis, 21. juli 2016 kl. 18.19
Jeg vrider dem af :)
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.
Her er du: Forsiden > Forum > Køkkenhaven > Blegselleri – hvornår kan de høstes?