Forum

Efterafgrøde/boghvede

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Charlotte Østervang, 9. august 2015 kl. 21.22

Den boghvede man køber i helsekosten til at koge er det den samme som man kan så?

1 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lone Brems, 10. august 2015 kl. 9.20

Hej Charlotte Østervang

Lav spireprøven: Læg boghvedekernerne i lunkent vand et par timer - derefter mellem to stykker fugtet klæde lagt mellem to dybe tallerkener.
Placeres på køkkenbordet - så er det let at følge med i, om de kan spire.
Er der intet sket efter 8 dage skal du på markedet for at finde frø til udsæd - prøv i annoncørlisten til højre, hvis det kommer dertil.

Venlig hilsen fra
Lone

2 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lars Holt, 10. august 2015 kl. 17.03

Den du køber er formodentlig afskallet. Og så er det ikke sikkert, at spireevnen er intakt.
Boghveden ligner bøgens frugter, men e blot meget mindre.
Jeg har endnu ikke taget mig sammen til at forsøge at afskalle dem. Men med skallerne på er det ikke menneskeføde.

3 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Charlotte Østervang, 10. august 2015 kl. 18.50

Tak Lars, det tænkte jeg nok. Det havde været for nemt :-)

Nyt svar til emnet »Efterafgrøde/boghvede«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Køkkenhaven > Efterafgrøde/boghvede

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider