Skrevet af: Lise Dybro, 22. februar 2012 kl. 12.50
Hej
Jeg er vild med krydderolier og vil gerne lave en hvidløgsolie. Men hvordan bærer jeg mig ad? Skal hvidløget skoldes eller blancheres først?
Det samme med frisk timian, skal det også blancheres først eller på anden måde varmebehandles?
Hilsen
Lise
Skrevet af: Alex Sørensen, 23. februar 2012 kl. 17.16
Jeg har før haft held med at putte hele fede hvidløg på glas/flaske og overhælde med olivenolie. Mere enkelt bliver det ikke.
Skrevet af: Lise Dybro, 23. februar 2012 kl. 20.36
Ok, men er det ikke bedst med en smagsneutral olie som f.eks. solsikkeolie?
Skrevet af: Lene Skelmose, 26. februar 2012 kl. 12.29
Hvad med vindruekerneolie. Smagsneutral og højt indhold af essentielle fedtsyrer.
Skrevet af: Lise Dybro, 26. februar 2012 kl. 12.59
Hej!
Ja, vindruekerneolie er vel egentlig også godt! Apropos opskrifter, så har der været flere tidligere indlæg og chili og chiliolier, det er bare først nu, at jeg ser dem:-)
Skrevet af: Lene Skelmose, 26. februar 2012 kl. 15.39
Olivenolie bedst hvis du vil bruge den til stegning. Tåler opvarmning bedre end andre olier. Rapsolie vist også egnet til stegetemperaturer - lugter bare grimt, synes jeg.
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.