Forum

Opskrift

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Lise Dybro, 22. februar 2012 kl. 12.50

Hej

Jeg er vild med krydderolier og vil gerne lave en hvidløgsolie. Men hvordan bærer jeg mig ad? Skal hvidløget skoldes eller blancheres først?

Det samme med frisk timian, skal det også blancheres først eller på anden måde varmebehandles?

Hilsen

Lise

1 af 5 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Alex Sørensen, 23. februar 2012 kl. 17.16

Jeg har før haft held med at putte hele fede hvidløg på glas/flaske og overhælde med olivenolie. Mere enkelt bliver det ikke.

2 af 5 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lise Dybro, 23. februar 2012 kl. 20.36

Ok, men er det ikke bedst med en smagsneutral olie som f.eks. solsikkeolie?

3 af 5 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lene Skelmose, 26. februar 2012 kl. 12.29

Hvad med vindruekerneolie. Smagsneutral og højt indhold af essentielle fedtsyrer.

4 af 5 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lise Dybro, 26. februar 2012 kl. 12.59

Hej!

Ja, vindruekerneolie er vel egentlig også godt! Apropos opskrifter, så har der været flere tidligere indlæg og chili og chiliolier, det er bare først nu, at jeg ser dem:-)

5 af 5 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Lene Skelmose, 26. februar 2012 kl. 15.39

Olivenolie bedst hvis du vil bruge den til stegning. Tåler opvarmning bedre end andre olier. Rapsolie vist også egnet til stegetemperaturer - lugter bare grimt, synes jeg.

Nyt svar til emnet »Opskrift«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Opskrift

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider