Skrevet af: Martin Larsen, 4. september 2003 kl. 9.20
Forskellige kilder hævder at kermesbær er delvist spiselig. Fx Den Store Danske Encyklopædi der skriver at den kan spises efter kogning, samt Encyclopædia Britannica der skriver at unge skud er spiselige, og at stænglen kan koges som asparges.
Hvad med bærrene, er de også spiselige?
Skrevet af: Henrik Ahlmann, 4. september 2003 kl. 18.19
Hej Martin
Du bør ikke spise kermesbær. Slægten står på Fødevaredirektoratets liste over planter, der ikke bør indtages, phytolacca amerikana. Den anden art P. acinosa, vi så på i din have, angives et andet sted at have giftige bær og rod. NB: Jeg bliver pludselig i tvivl om jeg har sendt dig de lovede kopier vedr. krydderurterne?
kh, Henrik
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.