Forum

Fliser i skrånende have

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Jacob, 9. maj 2004 kl. 23.34

Vi har entop købt et nyt hus som ligger på en temmeligt skrånende grund. Vi vil gerne lægge fliser rundt om huset, samt have en lille plads hvor vores børn kan køre på trehjulet cykel etc.

Spørgsmålet er nu': Hvor meget må sådan nogel fliser skråne? vi kunne selvfølgelig grave ned så det blev vandret, men så skal vi have en ret kedelig trappe for at kunne komme rundt om huset, og det har vi ikke lyst til.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Clara Andersen, 10. maj 2004 kl. 0.20

Jeg tror ikke, der er nogen lovmæssige krav til, hvor meget fliser må skråne.

Så hvad med, at I bestemmer selv? Det vil være en fordel, at de har en anelse hældning, så vand løber fra dem, men ikke så meget, at den trehjulede løber løbsk.

Brug sund fornuft og god fornemmelse. Og læg dem nu efter regnen, for da er jorden sunket så meget, den kan. Det betyder, at I nogenlunde kan stole på, at de ikke sætter sig yderligere.

Jeg lægger fliser på lutterkig i vådt vejr, direkte på jorden, og har ikke haft behov for at lægge nogen om gennem de 5 år siden de første blev lagt.

Nyt svar til emnet »Fliser i skrånende have«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Fri debat > Fliser i skrånende have

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider