Forum

Gullerødder / ph /kalktal

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Hans Åge Pedersen, 12. marts 2007 kl. 20.21

Karna, du kan sikkert huske jeg forleden spurgte om søde gullerødder / gullerødder som smager "af noget" = godt.

Forleden var jeg sammen med mennesker som gør noget ved frugt og grønsager til skolen.

Gullerødder KAN jo smage af noget og så knaser de, som slik man tygger. De er billige, de kan "holde" sig, men de SKAL smage som gullerødder. De er jo sunde og de mætter.

Vores børn, gav mor'n så mange hjemavlede gullerødder at nogle spurte om børnene havde gulsot. De havde gul ansigtsfarve.

Jeg har lige talt med en grønhandler som fortalte at kalktallet skal være højt. Jeg ved ikke hvad kalktallet er, og kan jeg selv tage det?

Jeg har let muldjord og ph værdien, kan jeg jo selv tage, og den er neutral, hvilket passer de fleste sager, stort set, med hvad med kalktallet, og er det rigtig hvad denne grønhandler oplyste? håp

Nyt svar til emnet »Gullerødder / ph /kalktal«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Dyrkningsmetoder > Gullerødder / ph /kalktal

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider