Skrevet af: Bodil Witt Dahlin, 17. oktober 2009 kl. 17.24
Er der mon nogen, der kan fortælle mig, hvordan man modner de grønne tomater bedst? Skal de ligge mørkt eller lyst, køligt eller varmt? mm.
pft
Bodil
Skrevet af: Lilium, 17. oktober 2009 kl. 17.51
Det afhænger lidt af hvor længe du ønsker at have tomaterne.
Umiddelbar modning kan foretages ved at placere dem med anden frugt ved stuetemperatur.
Forhalet modning ved at pakke hver tomat ind i et stykke avispapir (økologisk) og opbevare dem køligt (5–10C).
Jeg har spist tomater juleaften af egen avl på den måde omend kvaliteten ikke når sommerens højder.
Skrevet af: Hans Åge Pedersen, 17. oktober 2009 kl. 19.35
Tak Lilium, den kontante svarbeskrivelse kan jeg godt bruge, og nok have gavn af, tak. håp
Skrevet af: Jesper Hansen., 17. oktober 2009 kl. 19.47
Lilium.
Hvilke aviser kører med økologisk tryksværte og papir, eller er det en joke.
Skrevet af: Lilium, 19. oktober 2009 kl. 7.57
Det er en joke-sidst jeg anbefalede at pakke noget ind i avispapir var der en der fandt det uforsvarligt p.g.a. tryksværten.
Jeg fik snoet mig udenom ved at foreslå økologisk papir!
Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.