Forum

Calamondino

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Camilla Olesen, 16. juni 2013 kl. 18.04

Jeg har fået et lille citrustræ ’calamondino. På etikette stod der, at den er til pynt ikke og beregnet til at spise. Når jeg Googler navnet, kan jeg se, at man kan bruge frugterne til marmelade.
Hvad er erfaringen med det? Kan jeg det uden problemer? Og hvordan opbevarer jeg bedst frugterne, indtil jeg har høstet nok til marmelade?

Tak for hjælpen:-)

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Freya Grossmann, 16. juni 2013 kl. 19.41

At den er til pryd - ikke til spisning - kan skyldes, at den er behandlet med pesticider, som ikke er godkendt til fødevarebrug - eller at sorten ikke er egnet til spisning pga. at den er smagsløs.

Men vi har haft spørgsmålet før, så prøv at skrive citrusfrugter i søgefeltet.

Citrusfrugter opbevares bedst på køl, hvis de ikke er overfladebehandlede.

Nyt svar til emnet »Calamondino«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Havenyt.dk. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Brugernavn (e-mail-adresse):

Her er du: Forsiden > Forum > Byhaver > Calamondino

Søg:

Støt Havenyt.dk

Til forsiden…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider